Стартував конкурс «Харчові технології 2019» з поїздкою переможців на Міжнародну кондитерську виставку ISM 2019 в Кельні.
Проект «Харчові технології 2019» проводиться Фондом Бориса Колеснікова для студентів денної форми навчання та молодих фахівців профільних вузів України (від 17 до 25 років включно).
Для участі в конкурсі необхідно заповнити форму реєстрації нижче і ознайомитися з Правилами участі. Реєстрація відкрита до 28 жовтня.
Конкурсантів очікують два етапи відбору. 1 листопада в своїх вузах вони пройдуть тестування з профільних предметів, а 28 листопада в Києві презентують власні проекти членам журі «Харчових технологій 2019».
Експерти харчової галузі визначать 30 переможців конкурсу. З 27 по 30 січня 2019 року ці переможці відвідають Міжнародну кондитерську виставку ISM 2019 в Кельні.
Потенційні конкурсанти повинні зареєструватися на сторінці Фонду Бориса Колеснікова в Фейсбуці до 28 жовтня.
Реєструйтесь у конкурсі «Харчові технології» http://kolesnikovfund.org/ru/pischevik-2019
Бажаючих прийняти участь просимо сповістити про це науково дослідну частину НТУ «ХПІ» Марценюк Світлані Василівні, 215 кімн. за електронною адресою: marcenyuk@kpi.kharkov.ua. Де вказати назву конкурсу, ПІБ, факультет, групу, курс.